Over Virtualoffice.nl

Virtualoffice is voor alle ondernemers! ✅Eenmanszaak, ✅ZZP,  ✅freelancers, ✅besloten vennootschap, ✅vennootschappen onder firma, ✅stichting en ✅vereniging. 

Virtualoffice.nl is een betaalbare en professionele oplossing voor (startende) ondernemers! Voor het lage bedrag vanaf €40 per maand kunt u al een bedrijfsadres gebruiken om u in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Virtualoffice.nl sorteert wekelijks uw post, scant het en stuurt het naar u op per email. Deze zorgen worden u dus volledig uit handen genomen. De reclamepost wordt direct vernietigd. Voor het aanvragen van een Virtual Office hebben wij een snelle en eenvoudige procedure opgesteld. Het aanvragen van een Virtual Office is mogelijk voor bestaande bedrijven en voor nieuwe bedrijven. Nadat u de huurovereenkomst hebt ontvangen, kunt u de adreswijziging doorvoeren bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast kunt u op uw website, briefpapier en factuur de adresgegevens wijzigen.

Scherm uw privéadres af in het KvK Handelsregister.

Derden kunnen een uittreksel van uw bedrijf opvragen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. In het uittreksel staat de bedrijfsnaam, handelsnamen, contactgegevens, vestigingsadres, postadres, activiteiten, rechtsvorm van het bedrijf. Als het bedrijfsadres ook uw privéadres is, dan kunnen derden dat zien. Wenst u uw privéadres privé te houden, dan is Virtual Office ideaal voor u.

Virtual Office 1

dhr. H.D. (Deniz) Gercek

Virtueel Kantoor 1

dhr. T. (Teun) Eimers

Heeft u vragen over een Virtueel Kantoor? Aarzel niet om ze te stellen.

Virtueel Kantoor is goedkoper!

De huurovereenkomst is flexibel en bij ons geen verborgen kosten!

Zakelijk en Privé gescheiden houden

Uw privéadres blijft privé.

Voor elke onderneming

Wij maken geen enkele onderscheid tussen ondernemingen!

Geschikt voor KvK inschrijving

Geschikt als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel!

Wekelijkse post-scan service

Wij verzamelen uw post en sturen deze digitaal door naar uw e-mail.

Binnen 1 dag actief!

Direct online aanvragen en betalen. U kunt het simpelweg via uw mobiel al regelen.

FAQ | Veel gestelde vragen

Bij Virtualoffice.nl krijgt u een inschrijfgarantie. Uit de huurovereenkomst moet blijken dat u permanent een bureau op het adres huurt. U dient niet aanwezig te zijn, echter moet u wel de mogelijkheid worden aangeboden om permanent aanwezig te kunnen zijn. Onze huurovereenkomst voldoet aan de eisen die door de Kamer van Koophandel zijn gesteld. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om permanent aanwezig te zijn. Hierdoor mag u het inschrijven als bezoekadres in het Handelsregister.

Jouw KVK adres zal een van de onderstaande adressen worden:

 1. Uw bedrijfsnaam
  Nimrodstraat 13
  5042 WX Tilburg
 2. Uw bedrijfsnaam
  Geurdeland 17g
  6673 DR Andelst
 3. Uw bedrijfsnaam
  Meutestraat 14
  5042 XK Tilburg

U betaalt geen extra kosten voor het verwerken, digitaliseren en versturen van post.

Na uw eerste betaling ontvangen wij een melding dat er een bestelling is geplaatst. Kort na uw bestelling ontvangt u een e-mail van ons met het verzoek om gegevens aan te leveren. Zodra de gegevens door u zijn aangeleverd, maken wij de huurovereenkomst op en sturen wij deze door naar u. Als u binnen dezelfde dag de benodigde gegevens aanlevert, zullen wij u binnen de gestelde 24 uur voorzien van een huurovereenkomst.

Om een adreswijziging door te kunnen voeren hebt u een huurovereenkomst nodig. Zodra u de huurovereenkomst van ons hebt ontvangen, kunt u via de website van KvK de wijziging doorvoeren. Hiervoor hebt u wel uw DigiD inloggegevens nodig.

Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om de adreswijziging online door te voeren, dan kunt u gebruik maken van formulier 14 van de KvK (Wijziging ondernemings- en vestigingsgegevens).

Deze woorden worden vaak door elkaar gebruikt. Voor ons maakt het niet uit als u op  zoek bent naar een Virtual Office, Virtueel Kantoor, Zakelijk Adres, Zakelijk Inschrijfadres, Vestigingsadres of Zakelijk Postadres. Met onze huurovereenkomst kunt u namelijk uw bedrijf inschrijven als postadres en als bezoekadres of vestigingsadres. Bezoekadres en vestigingsadres is het adres wat derden kunnen opvragen via het Handelsregister. Op dit adres staat uw bedrijf ingeschreven. Op het postadres ontvangt u uw post.

Is uw vraag niet beantwoord, dan kunt u ons 1) bellen via 0488 – 2340402) contactformulier op de website invullen, 3) Whatsapp bericht sturen naar 0488 – 234040 (ons bel nummer is ook ons Whatsapp nummer) of 4) e-mailen naar: info@virtualoffice.nl.

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld